TRADITIONAL

MILLENNIUM PARK

Designed for an active family with giving spirit, creating the goal of the house to share their blessings with others and entertain friends and family. Extreme elevations changes and drops

affect how the house was designed but also created unique and stand-alone features. Among the first items you see upon arriving at the house the bridge from the guest parking leading to a

massive custom wood door. The bridge spans over dry rock river bed and beautiful landscaping. Walking in the front door you are greeted by a two-story stone covered fireplace and open living

room where you can converse and relax with friends. If you are feeling more active head to the basement and indulge in a basketball game in the indoor ½ court gym.

BACK TO PROJECTS

NEXT PROJECT

DESIGN TEAM

Interior Design by KJS Design

 

CONTACT

MISSIONS

OUR TEAM

PROJECTS

HOME

BERGHUIS CONSTRUCTION